Software / Programs

The Best Torrent P2P Software  2011

Τα καλύτερα 8 λογισμικά για να κατεβάζετε torrents έτσι όπως ψηφίστηκαν από τους χρήστες το 2011

1. Tixati

 
Tixati είναι μια κηλίδα νέο πρόγραμμα torrent συγγραφεί από τον αρχιτέκτονα του προγράμματος WinMiX OpenNap. Σίγουρα ένα εκλεπτυσμένο και προνοητικό πελάτη, Tixati αγκαλιάζει ήδη η στροφή προς απάτητος torrent συρρέοντας: συνδέσεις μαγνήτη, PEX, και DHT σμήνη λειτουργεί πολύ καλά σε Tixati. Τα χαρακτηριστικά επιτάχυνσης και την ευρεία γκάμα των προσαρμογών προτεραιότητας θα κάνει καμία γκρινιάρης χρήστη P2P αρκετά ικανοποιημένος, και θα διαπιστώσετε ότι ταχύτητες είναι τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο Vuze και uTorrent. οθόνη «εκτελεστικό ταμπλό» Οι καμπύλες bitfield και είναι πολύ επαγγελματική, και αυτό το προϊόν κερδίζει εύκολα η ίδια μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους πελάτες torrent σήμερα. Σίγουρα δοκιμάστε Tixati για torrent P2P ανάγκες.

2. uTorrent

.Γνωστή και ως "u-torrent" micro torrent" , αυτό είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο micro torrent σήμερα. uTorrent έχει όλες τις λειτουργίες ενός downloader torrent που θα χρειαστείτε ποτέ, και απαιτεί μόνο το 1 ΜΒ του χώρου στο σκληρό δίσκο και της μνήμης. uTorrent έχει όλες τις επιδόσεις κατέβασμα και σπορά των ανταγωνιστών της, αλλά με ελάχιστες επιπτώσεις στο υπόλοιπο της ταχύτητας του υπολογιστή σας.

3. Vuze (Azureus)

Μπορείτε να καλέσετε 'bloatware' αυτό, ή μπορείτε να το ονομάσουμε «το Lexus του λογισμικού torrent»: Vuze είναι ένα μεγάλο προϊόν λογισμικού που προσφέρει μια smorgasbord του χαρακτηριστικά (τα περισσότερα από τα οποία δεν μπορείτε ποτέ να χρησιμοποιήσετε). Μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε μέσο στο Vuze, συμπεριλαμβανομένων των βίντεο HD. Μπορείτε να παίξετε μουσική, και να τρέξει πιο οποιοδήποτε μέσο σε αυτό το προϊόν. Προφανώς, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Vuze να τρέχει μέσα στο iPhone, Xbox, ή το PSP. Vuze είναι πολύ δημοφιλής, και θα θελήσετε να δώσει Vuze μια δοκιμή για μερικές ημέρες και να αποφασίσει για τον εαυτό σας αν αυτό το ισχυρό προϊόν ταιριάζει με το στυλ σας, το κατέβασμα και την προβολή των μέσων ενημέρωσης.

4. Deluge Torrent

Linux και OS X ανθρώπους: χαίρονται! Εδώ είναι ένα λογισμικό που είναι πολύ φιλικό προς τα λειτουργικά συστήματα σας, και πολλοί αναγνώστες About.com λένε καλά πράγματα για αυτό το προϊόν. Έχει ένα καθαρό μεταλλικό-αλλά-μαλακό σχέδιο διεπαφών, και πλέον κάθε στατιστικό στοιχείο και μετρικών ίσως να θέλατε να βλέπετε για αποστολές και λήψεις σας. Όπως και οι περισσότεροι πελάτες torrent, το προϊόν είναι ελεύθερο, και είναι χτισμένο / υποστηρίζεται από τους λάτρεις του προγραμματισμού που πραγματικά πιστεύουν στην κοινή χρήση αρχείων.Το πρόγραμμα  αυτό κυρίως  απευθύνετε σε όσους έχουν Linux και OS(MAC) κατά τη γνώμη μου αλλά και σε όσους έχουν windows.

5. Transmission Bittorrent

Οι χρήστες Mac και Linux: το προϊόν αυτό είναι για σας. Εκπομπής συναγερμών είναι ένα ελαφρύ προϊόν(για το σύστημα σας αφoύ χρησιμοποιεί πολύ λίγη ram) που χρησιμοποιεί τους ισχυρισμούς, το μικρότερο ίχνος μνήμης για κάθε micro torrent πελάτη σήμερα. Είναι ανοικτού πηγαίου κώδικα, καθαρό μέλλον, καθώς και ένα από τα αγαπημένα μεταξύ τους χρήστες Mac. Δώστε Διαβίβαση μια δοκιμή εάν είστε ένας χρήστης της Apple ή Linux.Το πρόγραμμα  αυτό  απευθύνετε αποκλειστικά σε όσους έχουν Linux και OS(MAC) αλλά για να μην λέτε ότι κάνω διακρίσεις θα δώσω το link ώστε να το κατεβάσουν όσοι έχουν Linux καιOS(MAC).

6. ABC (Another Bittorrent Client)

Το προϊόν αυτό είναι αρκετά απλό κοίταγμα.Αυτό το προϊόν είναι στερεό, και προσφέρει καλή λειτουργικότητα. Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε την οθόνη για να δείτε τα στατιστικά / σπόρων / ιχνηλάτες. Μπορείτε εύκολα να κάνετε παύση και ουρά κάθε torrent ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε χρονόμετρα για upload σας επιλογές (πολύ ωραία για σοβαρές χρήστες P2P). Και το προϊόν είναι γραμμένο στο ελαφρύ Python / γλώσσες κώδικα wxPython .

7. TurboBT

TurboBT είναι ένα προϊόν που έχει δημοσιευτεί σε πολλές ανθρώπινες γλώσσες, μεταξύ των οποίων: Mandarin, ρουμανικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ρωσικά και γαλλικά. TurboBT είναι ελεύθερος να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε, και έχει προταθεί ως στερεό Python προϊόντος με βάση το P2P.

8. BitComet

Aυτό το ελεύθερο λογισμικό το οποίο είναι και το τελευταίο είναι πολύ καλό, αλλά έχει χάσει πολλούς χρήστες να uTorrent, μετάδοση, Vuze και Tixati. Αν είστε ένα σοβαρό downloader που έχει ιδιαίτερες γεύσεις σε διεπαφές, σίγουρα δίνουν BitComet μια δοκιμή. Αν είστε νέος χρήστης, ξεκινήστε με το uTorrent ή Vuze πρώτα. Σημειώστε ότι πολλές ιδιωτικές ιστοσελίδες torrent θα σας απαγόρευση για τη χρήση του BitComet, καθώς υπάρχει διάχυτη πεποίθηση ότι BitComet εκθέσεις εσφαλμένες πληροφορίες αναλογία, όσο και των στοιχείων διαρροές σε DHT.
www.bitcomet.com/

_____________________________________________________________
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...